Admin Admin
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 33 Nerdensin la.. : trabzon Kayıt tarihi : 09/01/08
| Konu: Duvar Yazıları C.tesi Ocak 12, 2008 8:13 pm | |
| Duvar Yazıları
Selam Ben Aydan Şener - Hadi ya ;Ben de Dünyadan Neil Armstrong Başarılı Adam karısının harcayabileceğinden fazla kazanandır. - Başarılı kadın ise böyle bir adam bulandır. Unut dediler , unuttum. - Ama seni değil, unut diyenleri Bir kadın, oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır. - Bir başka kadın gelir, 20 dakikada aklını başından alır. Bana geceyi zindan ettiler. - Af çıkacak diye sabahladım. Hiç düşmanım yok. - Çünkü kimseye iyelik yapmadım. Son gülen iyi gülmez. - Şakadan anlamıyordur. Sigara sağlığa zararlıdır. - İmza puro Beni bir o anladı. - Oda yanlış anladı. Allah'ım ! kendim için hiçbir şey istemiyorum. - Yalnızca anneme paralı ver güzel bir gelin kısmet et. Ben bir hayvan severim. Hayvanları çok severim. - Bence çok lezzetliler. Bunu yazan tosun. - Okuyana koysun. Edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz. Sigara içme torununu gör. - Sigara iç dedeni gör. Seks bir matematiğe benzer . - Yatağı topla, elbiseleri çıkar, bacakları böl, çarpmaya başla. Para istemeye gelen her üç kişiden birisi ölür. - Sabah iki kişi uğradı. Amanın .... 10 dakika nedir ki ? - 5 dakikada geçer. Gül ü seven abisine katlanır. - Abisine katlanır Bıktım bu rezilliği çekmekten . - ( t.v anteni) Bir leoparın kuyruğunu sakın tutma ! - Tutarsan da sakın bırakma . | |
|