1.oyundaki silahların ve adamların ismi yazar ..
2.duvardan karşı oyuncuyu görebilir zamanında müdehale edebilirsin...
3.buny gibi özellikleri açar ...
4.otamatik kitler (örneğin kafaya , ayağa ,gövdeye gibi)
5.otamatik ateş eder isterseniz elinizi bırakın adam ölür (kafaya tek atar )
6.awp ile ilgili özel ayarlar var
7.sis bombasında kör olmaz
Program Adi
: Counter Strike OGC
Boyut
: 252 Kb
Dili
: ingilizce
Versiyon
: 7.42
Platform
: Windows ( Tümü )
Lisans
: Ücretsiz ( Freeware )
Üretici
: Counter
link:
http://www.indirdinmi.com/indiriliyor.asp?islem=indir&id=427Kullanılışı:
Menülerden faydalanmak istiyorsanız mouse unuzun ortasında tuş top olması gerekiyor.Yani mouseunuz 3tuşlu olmalı hani şu sayfalarda aşağı yukarı kaydırmakta kullanılan yarı top olması gerekiyor.Bu şekilde menüde aşağı yukarı gidebilirsiniz.
Botlara karşı oynamayın derim çünkü onlarda öğreniyorlar.Ben bir kezoynadım onlarda öğrendi kullanmayı ben ogcsiz giriyorum ama onlar hala direk head benim nerde olduğumu direk bilerek ve speed yapıp hızlanarak oynuyorlar. Pod Botu kaldırdım ogcyi sildim herşeyini sildim olmadı halâ kullanmaya devam ettiler ta ki Half-Life ı silene kadar!
Öncelikle zipli dosyayı istediğiniz bir yere extract edin ve ogc.exe yi açın!Hl.exe yi soracak sizde o pencereden hl.exe yi bulup açacaksınız.Başta Half-Life açılacak ama siz custom gameden Counter-Strike a geçiş yapacaksınız.Aslında Half-Life oynarkende ogcnin etkisi var
Oyunda "f" tuşu ile devreye giriyor ogc.F ye basınca menü gelecek ve bu menüde bir çok özellik mevcut.Aim bölümünde direk kafaya alma ayarı yapılıyor isterseniz direk kendiside ateş ediyor.(Tavsiye etmem kötü kullanıyor adam daha meydana çıkmadan tarıyor)
GFX Bölümünde adamınızı dışardan izleyerek oynayabilirsiniz duvarları saydam gösterebilirsiniz.Zaten adamlar duvar arkasındayken felam isimleri duvar arkasında onların hareketine göre gidiyor.Elindeki silahtan yerdeki silaha kadar türünü felam yazıyor Şarjör değiştirirken RELOADING... Yazıyor
Speed hack bölümünde aralıklarla speed yapabiliyorsunuz ama lag yapabiliyor ve bazen yere sıkışıp kalıyorsunuz bi süre (3-4saniye)
Diğer özellikleride kendiniz öğrenin artık ana özellikleri ben söyledim...
bide sorum olucak ben yapamadım bi türlü kullanan varsa solerse sevinirim f ye basıyorum acılmıyo menü el feneri yanıyo başka tuslarla da olmuyo basmadık tuş bırakmadımm...